CCBC desitja a Blanca Sorigué i Pere Navarro les nostres felicitacions pel 25è aniversari del SIL

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 07 juny 2023 / Sense comentaris

El Saló Internacional de Logística 2023 (SIL), la fira de logística, transport, intralogística i supply chain, organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), inaugura aquest dimecres la seva 25a edició a Fira de Barcelona.

El SIL se celebrarà del 7 al 9 de juny i agrupa cinc congressos a un. L’esdeveniment també proporciona una plataforma perquè les 650 empreses expositores presentin les darreres novetats.

En nom del nostre president Javier Mirallas, ens agradaria felicitar els nostres associats Blanca Sorigué i Pere Navarro pel 25è aniversari de SIL i per haver aconseguit que més de 600 companyies participin en aquesta edició.