Sopar d’estiu en homenatge especial a l’Excm Ambaixador Sr. Clemente de Baena Soares

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 19 juliol 2023 / Sense comentaris

Ahir 18/7 vam celebrar al Arrey Hotels d’Alella el sopar d’estiu en homenatge especial a l’Excm Ambaixador Sr. Clement de Baena Soares, Consul General del Brasil a Barcelona, en agraïment pel seu inestimable suport a la nostra Cambra de Comerç Brasil-Catalunya al llarg de tots aquests darrers anys.

Va ser una vetllada molt agradable en què vam poder comptar amb la presència de més de 80 associats de la Cambra, amb els membres de la Junta Directiva, amb la representació del Consell i del conjunt Cambres de Catalunya i amb la delegada del govern de Catalunya a Brasil.

Agraïm de cor la increïble participació de totes les empreses, institucions i amics incondicionals de la Cambra, sense vosaltres aquest èxit no hauria estat possible!

Especial agraïment també als nostres patrocinadors:

Toda & Nel-lo
CMR Fruits
ROCA
Regenera Clinic