4ª edició WINE SUDAMÈRICA: Fira Internacional del Vi

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 28 juliol 2023 / Sense comentaris

La 4a edició de Wine South America se celebrarà enguany del 12 al 14 de setembre a Serra Gaúcha, la regió productora de vins i escumosos més gran del Brasil. La ciutat de Bento Gonçalves, amfitriona de l’esdeveniment, és coneguda com la capital brasilera del raïm i el vi.

En reunir empreses nacionals i internacionals en un sol espai, la fira ofereix un ampli espai per dur a terme grans negocis en tota la cadena del vi.

Importadors, distribuïdors, majoristes, detallistes i professionals del vi visiten l’esdeveniment a la recerca de novetats. Wine South America és ideal per enfortir relacions i conèixer la major concentració de vins d’Amèrica Llatina.

Més informació:

Home ES