Smart City Congress Brasil

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 15 novembre 2023 / Sense comentaris

El 06 de novembre, la delegació més gran de #Brasil a Smart City Expo World Congress es va reunir en esdeveniment promogut per la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya (CCBC) i la Front Nacional de Prefeits (FNP), amb el suport del Consolat General de #Brasil a #Barcelona a l’àmbit del Programa de Diplomàcia d’Innovació de #Itamaraty.

El Cònsol General Pedro Borio va participar a l’acte inaugural a què van assistir l’alcalde de #Barcelona Jaume Collboni Cuadrado, la vicepresidenta de la Diputació de Barcelona, Nuria Parlon, l’alcaldessa de Prefeitura de Palmas – TO i cap de la delegació de FNP, Cinthia Ribeiro, el president del CCBC, Javier Mirallas, el director executiu d’ACCIÓ, Joan Romero i Circuns, Luis Gomez de Fira de Barcelona i el president de La Salle Technova Barcelona, Josep M. Pique.

+ de 200 participants, entre vicegovernadors, diputats, intendents altres autoritats, empresaris i tècnics de #Brasil participaran de la fira.