Reunió amb el president d’EMBRATUR – Empresa Brasilera de Turisme, Sr. Marcelo Freixo

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 24 gener 2024 / Sense comentaris

Ahir 23/01/24, un dia abans de l’inici de FITUR, es va dur a terme una rellevant reunió al Consolat del Brasil a Barcelona amb la distingida presència del president d’Embratur, Sr. Marcelo Freixo. EMBRATUR, l’Empresa Brasilera de Turisme, és un organisme governamental brasiler encarregat de promoure el turisme al país i projectar la imatge del Brasil a nivell internacional.

En representació del Consolat de Brasil a Barcelona, vam tenir l’honor de ser rebuts per l’Ambaixador Cònsol General de Brasil, Sr. Pedro Borio, i el Vice Cònsol adjunt, Sr. Luis Fernando Machado. La seva presència i compromís van demostrar l’interès del Brasil en enfortir els llaços bilaterals al sector turístic i treballar de la mà amb les institucions locals per potenciar les oportunitats de desenvolupament.

Durant la reunió, es van identificar àrees d’interès mutu, com ara la promoció conjunta de destinacions turístiques, l’intercanvi de bones pràctiques en gestió turística sostenible i la implementació de programes que fomentin la cooperació entre empreses del sector.

La participació activa de la Cambra de Comerç del Brasil a Catalunya va aportar un component essencial a l’esdeveniment. El president de l’entitat, Sr. Javier Mirallas, juntament amb la directora executiva Sra. Vivian Feher, van contribuir amb la seva visió i experiència en l’àmbit empresarial, enfortint així la perspectiva econòmica de la col·laboració. La seva intervenció es va centrar en explorar les oportunitats d’inversió del sector turístic i hoteler espanyol al Brasil, per a la qual cosa van comptar com a convidat especial amb el Sr. Aquesta perspectiva va abordar aspectes estratègics i econòmics, identificant àrees específiques de col·laboració que podrien impulsar el creixement conjunt de les dues nacions.

La conversa sobre les oportunitats d’inversió no només va enriquir el diàleg, sinó que també va subratllar la importància d’enfortir els llaços comercials entre Espanya i el Brasil en l’àmbit turístic. La Cambra de Comerç Brasil Catalunya, en destacar les possibilitats d’inversió, va contribuir significativament a la creació d’un marc que fomenti el desenvolupament econòmic sostenible mitjançant aliances estratègiques al sector turístic i hoteler. Aquest enfocament integral reflecteix el compromís de les dues regions a promoure una cooperació fructífera i duradora.

Aquesta trobada no només va servir com a punt de partida per a futures col·laboracions sinó també com un espai propici per estrènyer llaços entre els actors clau del sector turístic, enfortint així la relació entre el Brasil i Catalunya en aquest àmbit estratègic. La voluntat de treballar conjuntament i l’obertura a noves iniciatives prometen un futur molt interessant per al turisme entre aquestes dues regions.