FI Ready, la divisió de FI Group especialitzada en gestió de finançament de R+D+i per a startups, aconsegueix gairebé 41M€ en ajudes el 2023

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 06 febrer 2024 / Sense comentaris

FI Ready és el servei de FI Group especialitzat en la gestió de finançament de R+D+i per a startups. Després de 5 anys de recorregut, la divisió ha aconseguit consolidar-se com a referent per a la recerca de finançament d’R+D adreçada a pimes i startups d’alta intensitat innovadora. Actualment, compta amb més de 200 comptes actius i acumula per sobre de les 800 sol·licituds d’ajuda gestionades.

FI Ready en números

Des de la creació, FI Ready ha generat per al grup un total de 16 M€ d’ingressos compromesos. Amb una xifra anual de negoci de 3 milions d’euros i uns indicadors de rendiment quant a taxes d’èxit i captació de fons molt per sobre de la mitjana del sector de la consultoria de finançament tradicional, fonamentalment a causa de la seva profunda especialització.

Entre els principals programes que es gestionen, destaquen el programa Neotec, Col·laboració Públic Privada i Enisa entre d’altres. Així com instruments d’incentius fiscals a inversions i projectes de R+D+i. Aquests són alguns dels excel·lents resultats aconseguits per la divisió per a les seves startups fins a la data:

  • Més 110 M€ en forma de préstec
  • 83 M€ en forma de subvenció a fons perdut
  • 320 M€ de despesa en R+D+i finançat per fons públic

Només el 2023 es van obtenir gairebé 41 milions d’euros en ajudes, 20 dels quals són a fons perdut.

Des de FI Ready són especialistes en ajuts per a emprenedors, ajuts col·laboratius d’R+D, deduccions fiscals R+D+i, bonificacions a la seguretat social per personal investigador, tax lease, entre d’altres.

Les xifres avalen l’èxit de la marca FI Ready, que és referent de l’ecosistema emprenedor i la consolidació d’una estratègia pionera al sector. Enfocada a l’assessorament de startups, i és un clar reflex de l’especialització abordada per tota la companyia per garantir el plus d’excel·lència a la consultoria.

Contacta amb FI Group a l’enllaç.