IoT Solutions Week

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 22 Maig 2024 / Sense comentaris

Amb motiu de l’IOT Solutions World Congress, la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va organitzar ahir una jornada al DFactory Barcelona per rebre una comitiva d’empresaris i representants institucionals de Brasil i Catalunya.
La jornada va ser oferta per a la delegació de Carlos Olsen, Global Business Innovation Intelligence, amb Caio Castro d’iCities – The Smart Cities Hub.

Vam tenir el privilegi de comptar amb la benvinguda del Delegat especial de l´Estat del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro Morera.
També hi van participar el President de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, Javier Mirallas i la Directora Executiva, Vivian Feher encarregats d’acollir els empresaris on van presentar 3 casos d’èxit a Brasil i Espanya; Leitat Technological Center de la mà de Clara Benet, Verbio amb Carlos Puigjaner i VTEX amb Allan Chung.

El nostre especial agraïment a tots, especialment a HUMBERTO A. P. SILVA, Secretari Municipal d’Innovació i Tecnologia de Prefeitura de São Paulo, Josep Maria Buades Juan d’ACCIÓ i a Luis Fernando Machado del Consolat General del Brasil a Barcelona/Consolat Geral do Brasil em Barcelona per acompanyar-nos.