El Programa CRESCER, un catalitzador de creixement

por admin / 15 febrer 2017 / Sense comentaris

El primer paquet de privatitzacions i concessions, que va ser publicat el passat mes de setembre, compta amb la licitació de 34 projectes, 15 dels quals en infraestructures.

Entre les principals novetats cal destacar que els plecs de condicions per als diferents processos i licitacions seran publicats també en espanyol, s’augmentarà el termini per a l’avaluació dels projectes (passant dels actuals 40 dies des que es publica el plec de condicions, a els 100 dies) i molts dels projectes només seran licitats quan disposin de la llicència mediambiental prèvia.

Així mateix, i des del punt de vista del finançament, es sumaran al pla dels bancs públics brasilers Banc do Brasil i la Caixa Econòmica Federal al Banc Nacional de Desenvolupament Econòmic i Social (BNDES) que venia coordinant fins ara el finançament dels diferents processos de concessions publicoprivades. També es limitarà la participació de les empreses públiques en els diferents processos, ja que fins ara era obligada la presència d’aquestes.

Entre les noves licitacions, cal destacar:

  • Els aeroports de Porto Alegre, Salvador, Florianópolis i Fortalesa.
  • La subhasta de les Hidroelèctriques de Són Simão, Miranda i Volta Gran
  • Concessió de les terminals logístiques de Combustibles de Santarém (PA) i de Blat de Rio de Janeiro.
  • Privatització de les companyies Amazones Distribuïdora d’Energia, Boa Vista Energia, Companyia d’Electricitat do Acre, Companyia Energètica d’Alagoas, Companyia Energètica do Piauí i de les Centrals Elèctriques de Rondônia.

http://www.projetocrescer.gov.br/about-the-program

Respondre

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *