Una extensa delegació ministerial brasilera visita Espanya

por admin / 17 febrer 2017 / Sense comentaris

En una iniciativa propiciada pel govern espanyol, la CEOE i la Cambra de Comerç d’Espanya, i que va comptar amb la col·laboració de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, una àmplia representació del govern federal brasiler -que va incloure a Jose Serra, Ministre de Relacions Exteriors; Wellington Moreira Franco, Ministre del Programa d’Aliançes en Inversions, Mauricio Quintella Lessa, Ministre de Transports, Ports i Aviació Civil i Fernando Coelho Filho, Ministre de Mines i Energia-, va visitar Madrid per posar en valor el programa CRESCER, engegat per el Govern del Brasil per reformular el model de concessions al Brasil, i que en la pràctica possibilitarà oportunitats de negoci i ajudarà al Brasil a reprendre el creixement del Producte Interior Brut (PIB).

La trobada central de la visita va tenir lloc a la seu central de l’ICEX, i en ell van participar, a més dels ministres esmentats, diversos càrrecs d’importància dels governs espanyol i brasiler, així com alts representants de ICEX, APEX-Brasil, BNDES i Banc do Brasil. Les ponències es van centrar a exposar les importants novetats que presenten els nous programes de licitacions d’infraestructures en matèria regulatòria, seguretat jurídica, eliminació de traves administratives, sistemes d’arbitratge, finançament i medi ambient.

Els ministres Moreira Franco, Quintella Lessa i Coelho Filho van celebrar també un esmorzar organitzat per la Cambra de Brasil-Espanya a la seu del despatx Uría Menéndez a Madrid, que va oferir als socis l’oportunitat d’obrir un diàleg més proper amb l’equip ministerial.

La CCBC va tenir una participació activa en aquesta visita, a través del seu vicepresident, Ricard Frigola, i del seu Director Executiu, Francesc Arbós. Es van organitzar reunions bilaterals entre diversos socis de la CCBC i els diferents equips ministerials, amb l’objectiu d’aclarir dubtes sobre el programa de privatitzacions, així com establir vies de contacte útils.

Respondre

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *