Javier Mirallas renova el seu mandat al capdavant de la CCBC

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 24 juliol 2020 / Sense comentaris

Els membres de la seva candidatura van sortir elegits per unanimitat per a un període de 3 anys, la qual cosa dóna continuïtat al projecte iniciat des de la fundació de la CCBC.

La candidatura encapçalada per Javier Mirallas, actual president de la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya, va ser escollida per unanimitat en les eleccions celebrades el passat 22 de juliol en reunió d’Assemblea Ordinària i Extraordinària, en què a més es van aprovar els comptes de l’exercici anterior , el pressupost per a l’any en curs i l’informe de gestió, presentat pel director executiu de la CCBC, Francisco Arbós.

Javier Mirallas va agrair als assistents la confiança dipositada en ell i va anunciar l’elaboració d’un nou pla estratègic per als propers anys, l’objectiu del qual serà mantenir el creixement sostingut que ha experimentat la CCBC en els últims anys, en què el volum de socis ha augmentat un 70%, així com desenvolupar més i millors iniciatives en benefici dels socis, entre les quals ha de figurar una major integració d’empreses brasileres. Francisco Arbós va informar que ja s’estan duent a terme diverses iniciatives en aquesta direcció i va destacar el valor de la CCBC com un agent imprescindible en el desenvolupament de les relacions econòmiques entre Brasil i Catalunya.

Els socis assistents van tenir l’oportunitat de compartir les seves reflexions i van destacar la manera com la CCBC ha sabut reinventar-se en un moment d’especial dificultat. Pots accedir a l’informe de gestió clicant aquí.