La CCBC patrocina el cicle de documentals ‘Mapas Musicais do Brasil’

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 09 setembre 2020 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç el Brasil-Catalunya col·labora amb Casa Amèrica Catalunya en l’organització del cicle de documentals ‘Mapes Musicais do Brasil’ que se celebrarà els dies 25 i 26 de setembre en Cinemes Girona (C/ Girona 175, Barcelona).

Encara que la samba, la bossa nova i el Tropicalisme han marcat durant dècades la identitat cultural brasilera dins i fora de les seves fronteres, el gran tamany geogràfic del país i la seva diversitat cultural han produït altres varietats musicals que amb freqüència queden fora dels radars dels grans mitjans de comunicació.
Mapas Musicais do Brasil” té com a objectiu mostrar diferents estils musicals més enllà d’aquests gèneres consagrats, així com a artistes de generacions i territoris diferents. El cicle està compost per tres documentals que recorren tres escenaris diferents on la música s’aixeca com una eina de desenvolupament i identitat cultural.

 

Divendres 25 de setembre
20:30h O Milagre de Santa Luzia, de Sérgio Roizenblit (2008) ENTRADES
Un viatge del nord al sud del Brasil a través de l’acordió

Dissabte 26 de setembre
19:30h O Rap Pelo Rap 2, de Pedro Fávero (2019) ENTRADES
El pols de les noves generacions d’artistes de música urbana

Dissabte 26 de setembre
21:30h Amazônia Groove, de Bruno Murtinho (2018) ENTRADES
Un viatge a la selva amazònica per a conèixer les músiques i cultures que neixen i allí persisteixen

 

Els socis de la CCBC gaudiran d’un descompte i disposaran d’entrades a 2€ (el preu oficial és de 3’5€) si es compren les entrades en taquilla.