Brasil – Espanya: El nou rumb dels Preus de Transferència

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 10 desembre 2021 / Sense comentaris

Des del 2018, el Brasil ha fet passos importants en matèria de Preus de Transferència per alinear la normativa del país amb les directrius establertes per l’OCDE. En el futur, això marcarà un nou rumb a la legislació actual i suposarà una fita rellevant per a la fiscalitat internacional.

Atesa la importància d’aquesta matèria per a les empreses espanyoles i catalanes presents al Brasil, la CCBC va celebrar el 28 d’octubre passat, en col·laboració amb Bové Montero y Asociados, un seminari sota el títol “Brasil – Espanya: El nou rumb dels Preus de Transferència”. Durant la sessió Beltrán Sánchez, director de preus de transferència, i Belén Fernández, sòcia, de Bové Montero y Asociados, van oferir als presents una panoràmica general de les principals diferències existents entre els sistemes del Brasil i l’OCDE, quin és l’horitzó actual sobre el que s’està treballant i quins són els principals reptes que planteja la perfecta alineació entre el règim brasiler i l’espanyol.

El seminari es va celebrar a les instal·lacions del Club 23. En acabar, Bové Montero y Asociados va oferir un esmorzar als assistents.