La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya i el Grup Betulo celebren un webinar per parlar de la nova Llei Concursal, un projecte normatiu que té com a objectiu principal la transposició de la Directiva Europea de Reestructuració i Insolvència.

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 01 Març 2023 / Sense comentaris

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya va celebrar el passat 16 una sessió virtual per presentar la nova Llei Concursal aprovada el setembre de l’any passat, un projecte normatiu que té com a objectiu principal la transposició de la Directiva Europea de Reestructuració i Insolvència. Aquesta llei introdueix altres reformes en l’àmbit concursal per tal de disposar d’instruments àgils i eficaços que millorin els procediments concursals i facilitin el manteniment d’empreses viables.

En aquesta sessió s’han analitzat les opcions que tenen les empreses que es troben en situació d’insolvència actual, imminent o futura per reestructurar l’empresa o salvar aquelles unitats de producció, en un marc de certesa en relació als seus efectes jurídics.

Per accedir al contingut d’aquest seminari web, feu clic aquí.