Com gestionar la identitat digital de la teva empresa

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 13 abril 2021 / Sense comentaris

La pandèmia ha posat de relleu la importància de la digitalització i la connectivitat per mantenir la competitivitat empresarial. Durant l’últim any s’ha avançat de forma exponencial en aquest àmbit i és imprescindible que les empreses s’adaptin a aquests canvis per mantenir la seva activitat.

Davant aquesta perspectiva, la CCBC, al costat de ONHOFF, soci de gran referència en l’àmbit tecnològic i especialitzada en oferir solucions per ajudar les empreses a transformar-se digitalment, van organitzar el passat 25 de març un webinar sobre la gestió de la identitat digital corporativa que va ser liderada per Carlos Bustos, CEO de ONHOFF i moderada per Francesc Arbós, director executiu de la CCBC.

En aquesta línia, Bustos va donar inici al webinar explicant què és la identitat digital i destacant que, tradicionalment, la manera utilitzada per a associar l’empresa al seu equip era a través de les targetes impreses, principalment als que ocupaven un càrrec més representatiu, mentre que en el món digital no existia un mitjà eficaç i fiable de fer aquesta associació.

ONHOFF ofereix una solució de targeta digital que permet connectar a l’empresa amb els seus col·laboradors i proporciona diverses funcions d’ús i avantatges. “La targeta digital personal corporativa és la manera natural de connectar i convertir en ambaixador de marca al seu equip de treball a l’atorgar-li una identitat digital reconeixible amb múltiples aplicacions i usos” va explicar.

Així mateix, va parlar dels diversos beneficis que pot generar l’ús d’aquesta eina, entre ells: garantir més presència digital; optimitzar la seva marca; alinear els seus col·laboradors amb el seu negoci i els seus canals digitals i convertir més oportunitats en venda si l’eina queda connectada amb l’ecommerce de l’empresa.

Bustos va afegir que hi ha altres models d’identitat digital, com la credencial digital, que és ideal per a ser utilitzada en associacions o clubs i que permet optimitzar la comunicació interna amb els seus membres, unificar l’accés als canals de contacte i d’informació, i accedir des d’un sol lloc als serveis oferts, entre altres avantatges.

Seguidament, Francisco Arbós va intervenir per anunciar que la CCBC està desenvolupant un projecte per implementar aquesta solució que permetrà als seus socis disposar d’un carnet de soci que els acreditarà com a tals i els facilitarà connectar amb el servei d’atenció al soci de la CCBC d’una manera molt més àgil i efectiva. A més, la credencial els permetrà actuar com a veritables ambaixadors de la CCBC allà on vagin.

La sessió va concloure amb un torn obert de preguntes en què van poder participar tots els assistents.


ACCEDEIX AQUÍ A EL CONTINGUT A YOUTUBE