La CCBC desenvolupa un cicle de seminaris virtuals sobre els efectes del covid-19.

por Cambra Comerç Brasil Catalunya / 24 juliol 2020 / Sense comentaris

L’objectiu ha estat ajudar a les empreses i persones associades a disposar de la informació més actualitzada sobre els canvis que ha comportat la pandèmia, amb l’objectiu d’ajudar-les en el desenvolupament dels seus negocis.

En els últims mesos, la CCBC ha realitzat un esforç ingent per adaptar-se a les circumstàncies i reformular el seu programa d’activitats per continuar oferint un servei de valor als seus associats. Per això, hem celebrat un extens programa de webinars per ajudar les empreses a disposar de la informació més actualitzada sobre els canvis que ha comportat la situació actual, i per proposar solucions que les ajudin a adaptar-se a la realitat que ha de venir.

Hem celebrat seminaris sobre els temes que són d’interès per als nostres associats, com són la comunicació, el desenvolupament de negoci, la tecnologia, els aspectes jurídics, l’actualitat del Brasil, el comerç, la indústria i el turisme, a més de llançar campanyes de valor amb l’objectiu de posar a disposició dels associats una extensa gamma de productes i serveis especialment útils en aquestes dates.

A continuació t’oferim l’enllaç a tots els webinars que hem celebrat: